Nova pridobitev nase psarne 07.08.2012.
Pred kratkim sva obiskala Francijo, in domov pripeljala trimesecno sar pejko, Home back little Queen Golding De la riviere Saine. Hvala Doroti in Methew za prisrcen sprejem in lepo druzenje. Thank you Doro and familly for your hospitallity. And special thanks to my Jessika , she make our tripp absolutelly complette with her visit your home also.
 
Golding In God We Trust "Ira" 04.06.2012.

Ira je doma na Madzarskem v psarni Walnut Pie. Pred parimi dnevi smo prejeli to fotografijo, iz katere je razvidno , da Ira postaja prava lepotica.  Thank you Laura and Janos and huce congratulations for great result at her first show.

 
Cacib Komarom, Hungary 04.06.2012.
Golding In God we trust "IRA" v lastnistvu Laure in Janosa Mathee , psarna Walnut Pie, Madzarska, je na svoji prvi razstavi , ki je obenem bila tudi specialna razstava za azijske pasme, dobila oceno zelo perspektivna, bila najlepsi mladic v pasmi in tudi na koncu v BIS zasedla odlicno 3. mesto med vsemi pasmami. Cestitke Lauri in Janosu, Iri pa velik poljubcek iz domace hise.
 
Specialna razstava za sar peje Pancevo 2012 04.06.2012.
Tudi psarna Golding je imela predstavnika v Pancevu. Bil je to mladi pes iz nase vzreje, Golding Han, lastnikov Miha in Sanje in Reke, Hrvaska. Han je bil ocenjen odlicno in zaradi pomanjkanja ring dresure zasedel 2. mesto. Iskrene cestitke Sanji in Mihu.
 
Specialna razstava za sar peje, Pancevo 2012 04.06.2012.

Kolege iz Srbije so organizirale prvo specialno razstavo za sar peje v Srbiji. V podporo in cestitke ob tem dogodku je psarna Golding prispevala pokal za najlepsega horse coat predstavnika na razstavi po izbiri sodnice ge Linde Reinelt Gebauer iz Nemcije. Pokal je domov odnesla psicka ch. AZRA, ponosnih in srecnih lastnice Danijele Dincic iz Veternika, Vojvodina, Srbija. Se enkrat iskrene cestitke organizatorjem, se posebej predsednici  Sar pej kluba Srbije, gospe Ljiljani Miletic za  uspesno izpeljano razstavo z zeljo, da le ta postane tradicionalna.

 

First Previous Next Last

 

 

  About Golding | Golding Stars | Golding Litters | Golding News | Gallery | Guestbook | Links | About Breed | Contact